Cases & Kunder


Vi betjener kunder i hele Danmark, og blandt disse er virksomheder i mange forskellige brancher: Produktionsvirksomheder, supermarkeder, hoteller, restauranter, bagerier, it-virksomheder, hospitaler, biogasanlæg, uddannelses- og forskningsinstitutioner m.fl.


Blandt vores kunder kan nævnes DTU, Lagkagehuset, d’Angleterre, Teknologisk Institut, Rigshospitalet, Irma, Jyske Bank, Hilton Hotels, Københavns Lufthavn, Crown Plaza, Løgismose, Halifax, Google, Biltema og BoConcept

2560px-Biltema_logo.svg
1200px-CPH-logo.svg
boconcept-logo
lagkagehuset_XS
googlelogo_color_160x56dp
politi
unnamed
jyske-bank-as-vector-logo
DTU-logo

Lagkagehuset

Kølegruppen har leveret og monteret køl til mere end 80 lagkagehuse landet over. Derudover har vi også monteret deres hovedbageri i London. Montager indebærer alt fra køle - og frostrum til møbler samt præsentation af madvarer.

MASH 

» Kølegruppens kompetencer betyder, at vi ikke behøver hyre særlige kølerådgivere eller eksperter. Derfor ser vi frem til at fortsætte samarbejdet, og vi har også anbefalet Kølegruppen til kollegaer i branchen,« siger Niels Thorald Rasmussen.

Vi har brugt Kølegruppen til alle vores opgaver for MASH-gruppen, og de har været med på opgaver i både Danmark og i Tyskland, hvor der er leveret gode, driftssikre løsninger

MASH - Niels Thorald Rasmussen

Jyske Bank

Levering og montering af komplet CO2 anlæg til forsyning af køle - og frostrum.

Viftrup Biogas

Propan-baseret Bundgaard varmepumpe hos Viftrup Biogas
• Vand til vand-varmepumpe.
• Varmeydelse: 320 kW.
• Køleydelse: 235 kW.
• Varmt vand frem: +60 °C.
• Koldt vand frem: +1 °C.
• Kølemiddelsfyldning: 2×8 kg Propan R290.
• LxBxH: 2,8m x 1m x 2m.
• Anlægget består af 2 separate kredse.

Vi har haft et upåklageligt samarbejde med Bundgaard Køleteknik. Alt er sket som ønsket og planlagt og aftalt. Efter idriftsættelsen har vi brugt Bundgaard til service og vedligehold, og det er nogle dygtige og kompetente montører, som kan deres kram. Så ingen tvivl om, at vi gerne vil anbefale dem

Viftrup Biogas - Knud Christensen

Ammaraal Beltech Modular

Køleanlæggene fra Bundgaard er baseret på det naturlige kølemiddel propan.
»Vi er glade for, at Bundgaards køleløsninger er baseret på et naturligt kølemiddel, foruden at nogle anlæg anvender vand og glykol. På den måde er vores køleløsninger fremtidssikrede, og vi risikerer ikke at skulle til at skifte køleanlæg, fordi det anvendte kølemiddel ikke længere er tilgængeligt eller lovligt. Med propan har vi fået en grøn, fremtidssikret løsning,« siger Karsten Vanggaard Jensen.


Han fremhæver også, at Bundgaard Køleteknik altid holder sig ajour med de nyeste krav og regler, når det gælder køling.
»Vi har mødt andre leverandører, hvor man var i tvivl, om de kendte reglerne. Her er Bundgaard altid skarpe på regler og krav, så vi ikke får problemer med de løsninger, der er etableret, og den tillid er naturligvis også en vigtig del af vores samarbejde,« siger Karsten Vanggaard Jensen.

Bundgaard Køleteknik kender virksomheden og vores anlæg og processer rigtig godt, så de kan løse opgaverne meget selvstændigt, hvilket sparer os for ressourcer. Det er vigtigt i en travl hverdag, hvor produktionen bare skal køre, at vi kan koncentrere os om driften og vide, at andre tager sig sikkert af de øvrige opgaver

Ammaraaal Beltech Modular - Karsten Jensen

Københavns Lufthavn

Fakta om køle/fryse-anlægget i Københavns Lufthavn
Kølemiddel: CO2
Køleeffekt: 40 kW
Fryseeffekt: 20 kW
Både køle- og frysekredsen er udstyret med to kompressorer, hvor den første er udstyret med inverter, så den kan regulere efter kølebehov.
Der er monteret omkring 200 meter kølerør, som forsyner køling til de nye butikker.


Anlægget er opbygget med Danfoss-regulatorer, som giver fjernadgang og overvågning.Anlægget er leveret med CTS-signaler, så det kan integreres med CPH’s CTS-system og give alarmer.

DTU Scion

Kølegruppen har i fællesskab med Bundgaard stået for leverancen af 2 stk. Propan chillere, med fælles hydrostation, hvor tank og pumper til hele distributionen er placeret. Anlæggene er opbygget efter kundens krav i vores egen produktion i Vejle. Fokus har været miljøvenlig, driftsikker og energirigtig køling. Anlæggene forsyner al komfortkøl i bygningen, men også køle- og fryserumskompressorer, som ligeledes er leveret og monteret af Kølegruppen. Køle- og fryserummene er leveret komplet i rustfrit stål, med fokus på nem rengøring og holdbarhed.


I teknikrummene og laboratorierne har Kølegruppen leveret både væghængte og lofthængte fancoils, som er tilsluttet det centrale køleanlæg. Alle leveret med en elektronisk styring, som styrer enheden præcist efter rumtemperaturen, og giver mulighed for timerindstilling, fejlbeskeder og CTS styring.

d'Angleterre

Kølegruppen har leveret og installeret et specialdesignet vinkølingsanlæg til vinrummene i d’Angleterres nye, flotte restaurant. Hele hotellet har gennemgået en større renovering, hvorunder bl.a. de nye vinrum blev opført.


Anlæggene er specialdesignede for at sikre de helt optimale temperatur- og fugtforhold, og for at gøre anlæggene så lidt synlige som muligt. Hele installationen bliver tilsluttet fjernkølingen, som København Energi leverer i området.


Det sikrer, at anlæggene ikke bare er energi-effektive og miljøvenlige, men også, at støjniveau og varmeafgivelse minimeres mest muligt. Kølegruppen leverer køling til rødvin rum med en konstant temperatur på 16C og fugtighed på 60-70%, og et hvidvin rum med en temperatur på 7C ved 60-70% fugtighed.

BoConcept

Til BoConcept har Kølegruppen i samarbejde med Energi-Teknik leveret og installeret to glykolvarmepumper, hhv. 45 kW og 55 kW for opvarmning af kontorer igennem ventilationsanlæg. Hele installationen er opført som back-up system og er derfor opkoblet på hele bygningens CTS anlæg.


Der blev ligeledes installeret en mindre varmepumpe til et enkelt kontor, hvor luften blæses hen over det nedsænkede loft og ned i lokalet gennem dyser, ligeligt fordelt i lokalet. Derved undgås, så vidt muligt, trækgener i større kontormiljø ved køling med anlægget. Den afkølede- eller opvarmede luft forsynes med frisk luft udefra for bedre indeklima.