Overmontør søges til Ishøj afdeling (Oprettet den 27.8.2018)

Er Co2, Propan, chiller og DX køleanlæg ikke sort snak for dig, og er du en erfaren køletekniker med et bredt kendskab til kommercielle og mindre industrielle anlæg?

Vi søger en glad, udadvendt og teknisk stærk overmontør, som skal hjælpe vores teknikerteam med at blive endnu bedre samt ligeledes også udvikle teamets kompetencer. Vores kundekreds er meget alsidig, hvilket kræver, at de rette teknikere udvælges til de forskellige opgaver, de møder i hverdagen. Sammen med vores servicekoordinator vil du være en del af den daglige planlægning og med din erfaring hjælpe vores teknikere med at løse de problemstillinger, de møder på opgaverne.

Kølegruppen er et solidt og landsdækkende kølefirma, som i dag beskæftiger mere end 40 veluddannede køleteknikere. I vores afdeling i Ishøj beskæftiger vi ca. 20 medarbejdere i dag, og her vil du være en del af serviceafdelingen, hvor din dagligdag både vil indebære opgaver på kontoret og hos kunderne. Du skal hjælpe vore teknikere “on-site”, supervise og rådgive dem på de lidt tungere opgaver for at sikre samme høje kvalitet og kundetilfredshed.

Faglige kvalifikationer:

  • du er uddannet køletekniker med flere års erfaring
  • du har et bredt kendskab til de fleste typer anlæg
  • du har et godt kendskab til de fleste IT programmer og er vant til at bruge dem i dagligdagen

Personlige kvalifikationer:

  • du er en pligtopfyldende person med høj faglig stolthed, ambitioner og overblik
  • du vækker tillid blandt alle og har en løsningsorienteret tilgang til enhver opgave
  • du forstår at administrere og bruge din og andres tid bedst muligt, ligesom du er fleksibel og står klar til at give en hånd med, hvis det i pressede situationer bliver nødvendigt
  • du er nysgerrig på udviklingen indenfor køleteknik og har et skarpt øje for, hvor du skal sætte ind med evt. oplæring af dine kolleger
  • det falder dig naturligt at lære fra dig, og du har tålmodighed til at dele din viden med dine kollegaer

Vi tilbyder:
Et uformelt arbejdsmiljø hvor du vil blive en del af en afdeling med et godt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden, og alle bidrager til en positiv omgangstone. Du indgår i et fagligt stærkt team i en moderne virksomhed, som har mange års erfaring med de fleste typer anlæg og egenproduktion af fremtidens køleanlæg. En arbejdsplads i velfungerende og nyrenoverede omgivelser, hvor der er investeret i gode systemer og de rette arbejdsredskaber. Vi tilbyder en attraktiv løn, pensionsordning med sundhedsforsikring og egen firmabil.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores team og har mod på et selvstændigt og alsidigt job i en voksende organisation, så hører vi gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte:
Administrerende direktør: Henrik Ritter +45 30 87 11 51   hr@koelegruppen.dk