MASH – NT CONSULTING

En kølepartner man kan stole på

Projekterings- og bygherrerådgiver NT Consulting, som står for indretningen af bl.a. MASH-restauranterne, samarbejder fast med Kølegruppen på grund af deres driftssikre og fleksible løsninger.

NT Consulting leverer projekteringsledelse, byggeledelse og bygherrerådgivning til restauranter og kontorbyggeri. I de seneste seks år har NT Consulting brugt Kølegruppen som fast leverandør af køle- og fryseløsninger i forbindelse med både nybyggeri og renoveringsopgaver.

»Vi hjælper vores kunder med at bygge om, med renovering og med nybygningsprojekter, og når det handler om de klimatiske krav, for eksempel køle- og frysefaciliteter, komfortkøling og aircondition, har vi brugt Kølegruppen som fast leverandør i flere år. Vi synes, at Kølegruppen adskiller sig fra andre på markedet ved at være rigtig gode til sparring og rådgivning. De går altid efter at finde den bedste løsning til det konkrete projekt, og vi har ikke haft nogen reklamationer på de løsninger, de har udført for vores kunder. Det giver en stor tryghed for os, og det er selvfølgelig en vigtig del af årsagen til, at vi vender tilbage til Kølegruppen,« siger Niels Thorald Rasmussen, direktør for NT Consulting.

En af de faste kunder hos NT Consulting er restaurantgruppen MASH, som har restauranter i både Danmark og udlandet.
»Vi har brugt Kølegruppen til alle vores opgaver for MASH-gruppen, og de har været med på opgaver i både Danmark og i Tyskland, hvor der er leveret gode, driftssikre løsninger,« siger Niels Thorald Rasmussen.

»Kølegruppen er til at stole på. Vi har ikke oplevet løsninger, som ikke fungerede. Deres løsninger fungerer fra Dag 1, og de er dygtige til at dimensionere efter kundens reelle behov, så der hverken er under- eller overkapacitet i løsningerne. Det betyder meget for driftsomkostningerne,« siger Niels Thorald Rasmussen.

Pris og driftssikkerhed er to meget vigtige krav fra NT Consultings kunder.
»Vi er i en branche, hvor der er meget fokus på prisen, og Kølegruppen er altid konkurrencedygtige, når det gælder prisen. Men samtidig er deres løsninger også meget fleksible og tilpasser sig altid kundens specifikke krav. Vi har ikke lavet to helt ens løsninger med Kølegruppen. Deres løsninger er altid skræddersyet og kundetilpasset. De er med så tidligt som muligt i vores opgaver, så vi får lavet den rigtige løsning fra starten. De tænker meget i helheden og den optimale proces fra projektering til idriftsættelse,« siger Niels Thorald Rasmussen.

»Kølegruppens kompetencer betyder også, at vi ikke behøver hyre særlige kølerådgivere eller eksperter. Den ekspertise får vi fra Kølegruppen. Derfor ser vi frem til at fortsætte samarbejdet, og vi har også anbefalet Kølegruppen til kollegaer i branchen,« siger Niels Thorald Rasmussen.


KundeMASHServiceKøle- og fryseløsninger År2018Linkwww.mashsteak.com