Ammeraal Beltech Modular

25 år som leverandør af køleløsninger

Produktionen hos Ammeraal Beltech Modular kører i døgndrift året rundt og er afhængig af køling af de mest kritiske støbe- og produktionsprocesser – med Bundgaard Køleteknik som leverandør i mere end to årtier.

Ammeraal Beltech Modular fremstiller transportbånd og transportkæder til større industri- og fødevarevirksomheder. Igennem mere end 25 år har Bundgaard Køleteknik været fast leverandør af køleløsninger, som omfatter køling til produktionsprocesser og aircondition til at sikre et godt indeklima.

»Køling er vitalt for os. Vores produktion kører 24 timer i døgnet 365 dage om året. Vi har 75 produktionsanlæg, som er afhængige af tilstrækkelig køling. I værste tilfælde kan vi blive nødt til at standse alle produktionsanlæg, hvis køleanlæggene står af. Derfor er høj oppetid og hurtig udrykning fra vores køleleverandør fuldstændig afgørende. Vi vil ikke ringe og få at vide, at vi er nummer 17 i køen. Vi har brug for at blive prioriteret med det samme, og det gør vi hos Bundgaard Køleteknik,« siger projektleder Karsten Vangsgaard Jensen hos Ammeraal Beltech Modular.

Gennem de mange års samarbejde har Bundgaard Køleteknik efterhånden udskiftet alle køleanlæggene på virksomheden mindst én gang.

»Bundgaard Køleteknik kender virksomheden og vores anlæg og processer rigtig godt, så de kan løse opgaverne meget selvstændigt, hvilket sparer os for ressourcer. Det er vigtigt i en travl hverdag, hvor produktionen bare skal køre, at vi kan koncentrere os om driften og vide, at andre tager sig sikkert af de øvrige opgaver,« siger Karsten Vanggaard Jensen.

Vi har brug for at blive prioriteret med det samme, og det gør vi hos Bundgaard Køleteknik

Karsten Vangsgaard Jensen, projektleder hos Ammeraal Beltech Modular.

Køleanlæggene fra Bundgaard er baseret på det naturlige kølemiddel propan.
»Vi er glade for, at Bundgaards køleløsninger er baseret på et naturligt kølemiddel, foruden at nogle anlæg anvender vand og glykol. På den måde er vores køleløsninger fremtidssikrede, og vi risikerer ikke at skulle til at skifte køleanlæg, fordi det anvendte kølemiddel ikke længere er tilgængeligt eller lovligt. Med propan har vi fået en grøn, fremtidssikret løsning,« siger Karsten Vanggaard Jensen.

Han fremhæver også, at Bundgaard Køleteknik altid holder sig ajour med de nyeste krav og regler, når det gælder køling.
»Vi har mødt andre leverandører, hvor man var i tvivl, om de kendte reglerne. Her er Bundgaard altid skarpe på regler og krav, så vi ikke får problemer med de løsninger, der er etableret, og den tillid er naturligvis også en vigtig del af vores samarbejde,« siger Karsten Vanggaard Jensen.


KundeAmmeraalServiceKøling af de mest kritiske støbe- og produktionsprocesserÅr2018Linkwww.ammeraalbeltech.com