Kølegruppen søger dygtige og motiverede køleteknikere til Silkeborg, Ishøj og Vejle.

(Oprettet den 1.2.2019)

Vil du være en del af et solidt, landsdækkende kølefirma i vækst, der tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, hvor to dage ikke er ens? Kan du tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger? Så er det netop dig, vi leder efter!

Til vores afdelinger i både Silkeborg, Ishøj og Vejle søger vi flere køleteknikere, som sammen med vores kollegaer skal varetage montage, service og eftersyn af forskellige størrelser og typer køleanlæg.
Der er især et ønske om en eller flere køleteknikere, som har lyst til at blive fast tilknyttet nogle af vores større kunder (bl.a. hospitaler, institutter og hoteller), hvor der ofte lægges vægt på tætte relationer, kendskab til deres forhold og behov. Det giver både teknikeren mulighed for at arbejde på egen hånd og stor frihed til at tilrettelægge sin arbejdsdag, og samtidig kan vi yde en endnu bedre service over for vores kunder.

Vi tror på, at motiverede medarbejdere, som kan – og må – tænke selv, leverer de bedste resultater. Vi arbejder ud fra devisen: ”frihed under ansvar” med fokus på vores værdier, som er faglig stolthed, samarbejde, åbenhed og ærlighed. Du har frihed til at løse dine opgaver på din egen måde, naturligvis altid med mulighed for sparring med dine kollegaer – også afdelingerne imellem.

 Vores forventninger til dig som kollega er, at du:

• Har køleteknikercertifikat og kørekort

• Viser faglig stolthed og samarbejder med kollegaer/samarbejdspartnere om diverse opgaveløsninger

• Arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine handlinger

• Ser muligheder frem for begrænsninger

 Vi beskæftiger os bl.a. med:

• Klimaanlæg og chiller (HFC og propan)

• Kommercielle og mindre, industrielle køleanlæg

• Eftersyn og service af forskellige typer køleanlæg

• Traditionelle HFC og Co2 køleanlæg

Vi forventer ikke, at du har kendskab til alle typer anlæg, vi beskæftiger os med, men vi forventer, at du har lyst til at lære, gå-på-mod og ikke mindst interesse i faget – så gengælder vi gerne med grundig oplæring og kurser, så du er klædt godt på.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning med sundhedsforsikring, egen firmabil med iPad og iPhone og ikke mindst et godt socialt sammenhold – vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, og har du mod på et selvstændigt og alsidigt job i en velfungerende organisation, så hører vi gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte:

Silkeborg afd.

Direktør: Kent Hannibal, +4540545050
kh@koelegruppen.dk

Servicechef: Claus Hellsten, +4527799263

chv@koelegruppen.dk

Ishøj afd.
Servicechef: Jan Olsen, +45 30 87 11 52

jaol@koelegruppen.dk

Vejle afd.
Direktør: Henrik Olsen, +45 24 88 18 98
ho@coolcare.dk

Projektleder:Henrik Hansen +45 40 30 70 40