VORES VISION

Vores vision er at skabe gode, langvarige relationer til vores kunder og samarbejdspartnere, hvor vi kan vokse i fællesskab. Vi har fokus på den rette løsning med særlig vægt på kvalitet, driftsøkonomi og bæredygtighed. Med vores værdier, som er faglig stolthed, samarbejde, åbenhed og ærlighed, er vi Danmarks foretrukne totalleverandør inden for køle- og varmepumpeteknik. Vi ønsker at blive en del af opgaven helt fra idegrundlag til det færdige produkt, uanset opgavens størrelse, da vi har de rette kompetencer og ressourcer til rådighed.

ENERGI & MILJØ

Vi er altid på forkant, når det gælder nye krav og lovgivninger til energirigtige og miljøvenlige løsninger. Vi lægger stor vægt på miljøvenlige kølemidler og sørger for, at de anlæg, vi vedligeholder, altid er sikret mod udslip og unødvendigt højt energiforbrug. Vi er certificeret i henhold til. ISO 9001:2008 kvalitetsledelsessystemet. Systemet giver-  virksomheden retten til at drive kølefirma i Danmark og sikrer samtidig en høj kvalitet i henhold til gældende regler, hver gang.

KVALITET & FUNKTIONALITET

Når vi udvælger komponenter og leverandører til de anlæg, vi bygger, har vi altid kvalitet og bæredygtighed i fokus. Det er vigtigt for os, at de samarbejdspartnere, vi udvælger, lever op til samme høje standard, som vi gør, og tager ansvar både samfundsmæssigt og miljømæssigt. Et system designes altid med fokus på funktionalitet og behov, tilpasset slutbrugerens ønsker. Målet er at designe systemet så enkelt og brugervenligt som muligt- med kendte standard-produkter, som er tilgængelige for alle.

SPECIALDESIGNET

Vi er vilde med kundetilpassede løsninger, som både kan udfordre og involvere os allerede helt fra ide stadie. Vi er kendt for gode løsninger tilpasset slutbrugernes behov, og netop det at lave specielle løsninger er vores kerneforretning. Med de kompetencer og ressourcer vi råder over, kan vi løfte projekter, som spænder fra det lille specialdesignede vinkøleskab på et hotelværelse, til store industrielle chillere eller varmepumpeanlæg i et shoppingcentre eller et sygehus.

SERVICE

Vores servicenetværk dækker hele Danmark 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Med mere end 40 serviceteknikere på vejen hver dag sikrer vi hurtig responstid og en høj faglig kompetence. Alle vores serviceteknikere er certificerede køleteknikere med en solid køleteknisk uddannelse og kendskab til de fleste typer køleanlæg med syntetiske og naturlige kølemidler. Vi råder over egen produktion og har både beregnere, konstruktører og tekniske tegnere til rådgivning og design.