Kølegruppen søger projektsælger/projektleder med køleteknisk erfaring i København
Kølegruppen beskæftiger mere end 70 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger i Danmark. Vi er i en positiv udvikling og har stor tilgang af ordrer, derfor søger vi en erfaren projektsælger/projektleder til vores afdeling i Ishøj, hvor også produktionen af vores propanbaserede køle- og varmepumpeanlæg er.

Jobbet:
I vores afdeling i Ishøj beskæftiger vi os med salg, projektering og installering af kundetilpassede løsninger med traditionelle HFC, Co2 og propan køleanlæg. Vores kunder tæller fra mindre kommercielle private virksomheder til store industrielle og offentlige institutioner som sygehuse, medicinalvirksomheder og uddannelsescentre.

Med reference til vores administrerende direktør og i samarbejde med vores konstruktionsafdeling står du for den daglige kontakt til leverandører og kunder – du følger et projekt helt fra tilbudsgivning og salg til det færdige afleverede anlæg, herunder deltagelse i byggemøder, udvikling samt prisforhandlinger med kunder og leverandører.

Der er stor efterspørgsel efter nøglefærdige løsninger fra vores egen produktion, og vi ser et stort potentiale på vores forretningsområder. Nøglen til din succes er, at du er i stand til at indgå i en teknisk dialog med kunder og leverandører, og at du er i stand til at identificere mulighederne og kundernes behov og dermed udarbejde løsningsforslag, der skaber værdi for kunden.

Dine primære opgaver bliver:

 • Salg og rådgivning af kundetilpassede køleanlæg, herunder dimensionering, design og bestykning
 • Priskalkulation, tilbudsgivning, ordreoptagelse og indkøb
 • Projektering og udvikling i samarbejde med vores underleverandører og vores konstruktionsafdeling
 • Projektledelse, budgetopfølgning, dokumentation og kvalitetssikring
 • Sparingspartner for vores kunder, underleverandører og serviceafdeling

Din uddannelse kan være maskinmester, køletekniker eller ingeniør, men vi forventer følgende:

 • Du har erfaring med køleteknik, gerne med koldvandsanlæg som indgår i vand- eller brinekredse
 • Du har erfaring med projektsalg / projektledelse
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau
 • Du har kendskab til standarder og normer fra branchen
 • Du har erfaring med design, beregning og bestykning af køleanlæg
 • Du har drive, er fleksibel, har et positivt livssyn og gode samarbejdsevner
 • Du har et sælger-gen og evnen til at sætte dig ind i vores kunders behov
 • Du er målrettet, selvkørende og udpræget serviceminded
 • Du er udadvendt, handlekraftig og forhandlingsvant på alle niveauer
 • Erfaring fra lignende job

Vi tilbyder:

En spændende stilling med gode karriere- og udviklingsmuligheder i et af landets største kølefirmaer. Vi er en privatejet, uformel organisation, hvor kommandovejene er korte, og du selv tilrettelægger din hverdag. Du har frie hænder til at skabe din egen succes og kan involvere dig i alle faser på dine projekter og derved sætte dit eget præg på løsningerne. Du deltager aktivt i udvikling og tilpasning af vores egne produkter og får indblik i alle aspekter fra idé til færdigt produkt. Du bliver del af en dynamisk, landsdækkende virksomhed med store forventninger til vækst de kommende år.
Gode løn- og ansættelsesvilkår, mulighed for fri bil og hjemmearbejdsplads.

For information kontakt:
Adm. direktør Henrik Ritter I hr@koelegruppen.dk I +45 30 87 11 51

 


 

Køleteknikere til Ishøj og Vejle afd. (Oprettet 3.04.2018)

Kølegruppen er et solidt, landsdækkende kølefirma, som i dag beskæftiger mere end 40 veluddannede køleteknikere. De seneste års opkøb og udvidelse af vores forretningsområde har resulteret i kraftig vækst, hvilket betyder, at vi har brug for flere hænder. Kølegruppen har en målsætning om at være markedets førende totalleverandør af alle former for køleanlæg og varmepumper – et mål vi kun kan opnå i fællesskab med vores dygtige og engagerede medarbejdere – og det er her, du kommer ind i billedet.

Til vores afd. i Ishøj og Vejle søger vi flere køleteknikere, som sammen med vores kollegaer skal varetage service og eftersyn af forskellige størrelser og typer køleanlæg.
I vores Ishøj afd. er der især et ønske om en eller flere køleteknikere, som har lyst til at blive fast tilknyttet nogle af vores større kunder (bl.a. hospitaler, institutter og hoteller), hvor der ofte lægges vægt på tætte relationer, kendskab til deres forhold og behov. Det giver både teknikeren mulighed for at arbejde på egen hånd og stor frihed for at tilrettelægge sin arbejdsdag, og samtidig kan vi yde en endnu bedre service over for vores kunder.

Vi tror på, at motiverede medarbejdere, som kan – og må – tænke selv, leverer de bedste resultater. Vi arbejder ud fra devisen: ”frihed under ansvar” med fokus på vores værdier, som er faglig stolthed, samarbejde, åbenhed og ærlighed. Du har frihed til at løse dine opgaver på din egen måde, naturligvis altid med mulighed for sparring med dine kollegaer. Kølegruppen består af i alt 3 afdelinger i henholdsvis Silkeborg, Vejle og Ishøj, hvori medarbejderne har stor gavn af de mange kompetencer, vi råder over.

 Vores forventninger til dig som kollega er, at du:

 • Har køleteknikercertifikat og kørekort
 • Viser faglig stolthed og samarbejder med kollegaer/samarbejdspartnere om diverse opgaveløsninger
 • Arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine handlinger
 • Ser muligheder frem for begrænsninger

 Vi beskæftiger os bl.a. med:

 • Klimaanlæg og chillere (HFC og propan)
 • Kommercielle og mindre, industrielle køleanlæg
 • Eftersyn og service af forskellige typer køleanlæg
 • Traditionelle HFC og Co2 køleanlæg

Vi forventer ikke, at du har kendskab til alle typer anlæg, vi beskæftiger os med, men vi forventer, at du har lyst til at lære, gå-på-mod og ikke mindst interesse i faget – så gengælder vi gerne med grundig oplæring og kurser, så du er klædt godt på.

Vi tilbyder en attraktiv løn, pensionsordning med sundhedsforsikring, egen firmabil med iPad og iPhone og ikke mindst et godt socialt sammenhold – vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, og har du mod på et selvstændigt og alsidigt job i en velfungerende organisation, så hører vi gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte:

Ishøj afd.
Administrerende direktør: Henrik Ritter, +45 30 87 11 5 hr@koelegruppen.dk
Serviceleder: Martin Sørensen, +45 30 87 11 52 masr@koelegruppen.dk

Vejle afd.
Administrerende direktør: Henrik Olsen, +45 24 88 18 98 ho@coolcare.dk
Serviceleder: Henning Østerbro, +45 40 28 54 40 henning@colcare.dk